Business

Každá úspora se počítá

Celou Evropou hýbe energetická krize a tak všichni hledáme, kde a jak účinně nějakou tu korunu za zálohy ušetřit. Jenže jíst se musí, a k tomu potřebujeme vařit. Musíme svítit, prát, a mnoho dalšího. A v neposlední řadě, v zimě si musíme ohřívat naše bydlení, čili musíme topit. Tady se ale dá malinko ušetřit jak snížením teploty, třeba i jen o jeden stupínek, ale hlavně, víte o tom, že se dá celá otopná soustava ve vašem bytě nebo domě vyčistit? Že mohou být trubky zanesené a tím pádem proudění horké vody v celé soustavě neprobíhá efektivně? A víte jaký je další velký problém? Možná máte i zastaralé ventily, které používaly ještě vaše babičky.

topení

Ventily na vašich radiátorech mají větší vliv na vaši spotřebu než si myslíte. Pokud pravidelně větráte, tak jak je doporučeno, takže otevřená okna dokořán tak na dvě minuty, vzpomenete si pokaždé, že máte uzavřít ventily? Není to moc pravděpodobné, že? Někdy se zkrátka stane, že zapomenete. A víte, že existují ventily, které poznají takovéto nárazové ochlazení a nereagují na něj? To znamená, že během oněch dvou minut, kdy budete mít otevřené okna a dovnitř bude proudit chladný vzduch zvenčí, tak váš ventil se bude chovat jako by se nic nedělo a nerozhicuje vaše otopné těleso na závratnou teplotu. Když okno zavřete, teplota v místnosti se rychle opět srovná a chytrý ventil opět bude držet v místnosti konstantní teplotu, kterou si nastavíte.

topení

Pokud byste chtěli vědět více o možnostech na své otopné soustavě, je ideální kontaktovat odborníky, jako jsou topenářské práce Rychle. Kdo jiný by to také měl být než topenářská firma, která má největší zkušenosti. Soused může poradit, co dělá on, ale jen topenářská firma nejen poradí, ale i provede veškeré práce se stoprocentní zárukou kvality.

Ušetřit peníze je dnešním cílem každé rodiny, tak proč neušetřit s dobře nastavenou otopnou soustavou ve vašem domě

5/5 - (2 votes)

Podobné příspěvky