Business

Opět se budete usmívat

Je to tak, mnoho lidí své úsměvy před okolím skrývá z jednoho pro https://www.respekt.cz/tydenik/1994/10/o-obecniho-blazna-se-postarame stého důvodu, stydí se. Stydí se za stav svých zubů, za jejich nedokonalosti nebo dokonce chybějící kousky. Dnešní doba tomu bohužel nahrává i díky těžko dostupné zubařské péči, kdy pacienti často musí jezdit do vzdáleného města, aby se nechali ošetřit a čekací lhůty na vstupní vyšetření jsou i několik měsíců dlouhé.

zubařské ošetření

Ale nebojte se, teď jsme tu my a otevíráme pro vás další ordinace. Stomatologie Praha, Mělník nebo Dolní Počapy jsou nyní otevřeny novým dospělým i dětským pacientům. Nabízíme vám služby vysoké kvality a máme smlouvy s většinou velkých českých pojišťoven.

Naše stomatologické kliniky mají všechna potřebná pracovitě, nebudeme vás tedy kvůli náročnějším zákrokům nebo méně obvyklým procedurám odesílat na jiná pracoviště. Vše vyřešíme u nás a o vás se bude starat náš proškolený a empatický personál.

Poskytujeme stomatologické služby na vysoké úrovni a využíváme nejmodernější diagnostické i léčebné metody. Samozřejmostí je pro nás individuální a empatický přístup ke každému pacientovi. I když máte špatnou zkušenost se svým předchozím zubním lékařem, nebo je vaše dítě malé a bojí se ošetření, můžeme vám zaručit, že uděláme maximum pro to, aby vaše návštěva proběhla v klidu a přátelské atmosféře.

dětská zubařka

Kromě klasických stomatologických služeb v našem centru můžete využít služeb dentální hygieny a estetické stomatologie. Pravidelná dentální hygiena a správný postup při čištění zubů je tou nejlepší prevencí proti pozdějším invazivním zákrokům. A pokud chcete vylepšit svůj úsměv, například vybělit zuby nebo je mít konečně rovné, u nás budete v nejlepších rukách. Postaráme se o vás a společně vybereme řešení, které vám bude vyhovovat časově i finančně. Objednejte se ještě dnes, těšíme se na vaši návštěvu v naší ordinaci.

Podobné příspěvky