Business

Skvělé zaměstnání

Vždycky jsem chtěla mít skvěle zaměstnání. Nechtěla jsem jí takovou práci, kde bude špatná atmosféra a kde budou špatní kolegové. Proto že vám musím říct, že opravdu není nic horšího, nevím, když máte práci, která vás nebaví. Můj bratr měl takovou práci, která ho nebavila, ale musel tam chodit. Měl opravdu vysoké dluhy, které si udělal bohužel vlastní hloupostí a vinou. Takže v té práci musel zůstat, protože tam měl opravdu moc pěkné peněz.

Přítel jezdí kamionem.

Sice mohl změnit práci, ale neměl by tam tolik peněz, jako měl v té předchozí práci. Protože v předchozí práci pracoval už jedenáct let, takže měl taky nějaké bonusy navíc. Bratr tam tedy zůstal, i když ho to nebavilo. Zatímco já jsem chtěla mít práci, která mě bude v první řadě bavit. Řekla jsem si, že i když tam budu mít méně peněz, tak mi to bude jedno hlavně, že mě to bude bavit. A potom jsem šla do firmy, o které jsem měla už hodně dlouho. Měla jsem ráda takové mužské věci, takže firma Hro technologie pro mě. Byla pro mě jasná volba. Jedná se tam o stroje a další zahradní techniku anebo takovou techniku, kterou potřebujete pro stavbu domu a podobně.

Hro technology je perfektní firma.

Firma Hro technology se mi zalíbila v tom, že má skvělý přístup k zaměstnancům a také skvělou tradici. Na našem trhu je tady opravdu hodně dlouho a zatím jsem ještě neslyšela žádné stížnosti. Kdo tuto firmu navštívil, tak ví, jak je to skvělá firma a jaký má skvělý interiér. Firma je skvělá a byla jsem taky překvapená, že plat je ve firmě je Hro technology opravdu vysoký. Takže i když bych tam byla nováček, měla bych skvělé platové podmínky. Řekla jsem si, že tohle musím zkusit. Odejít z práce přeci můžu kdykoliv, jenom že v této práci jsem už šest let a musím říct, že odchod opravdu neplánuj. Firma Hro Technology jako šitá na míru akorát pro mě. A čemu v práci dáváte vy přednost? Penězům nebo atraktivitě?

Podobné příspěvky