Peníze

Potřeba peněz

Když na nás někdy přijde potřeba peněz, zpravidla zjistíme, že je nemáme. To se nedá nic dělat. Opravdu? Podívejme se tedy na takovou situaci. Nejprve si přibližně určeme sumu. Pokud budete potřebovat dvě či tři stovky do výplaty, jistě pomohou kamarádi, nebo někdo známý, My se však budeme bavit o částkách šestimístných. Takovouto sumičku už asi kamarádi nepůjčí. Ale k věci. Takže řekněme, že jde skutečně o velké peníze například na opravu střechy na domě. Je jasné, že podobné peníze nerostou na stromě. Je tedy zbytečně sadit do hlíny tisícovky a čekat až vyrostou. Navíc, spěcháme, takže není čas.

peníze

Nuže, to je všechno hezké, ale co s tím? Nezbývá než navštívit svou banku. Stále nabízejí půjčky, tak ať se prohnou. Jenže ony nabídky platí všeobecně pro bonitní zákazníky. Vám banka nedá, tedy přesněji nepůjčí, neb se jejich zaměstnanec podíval do registrů a hle, copak tam neobjevil. Vaše jméno i s příjmením, a to je hodně na pováženou. Zaměstnanci je ihned jasné, že ta zpráva pro vás nebude potěšující, on sám s tím však nic neudělá. Jen vám sdělí fakt, že nedostanete vůbec nic. Proto si oblékne pod sako neprůstřelnou vestu (co kdyby) a jde vám to sdělit.

peníze

Vy se jej nepokusíte ve vzteku odprásknout, jak předpokládal, ale ujistíte ho, že u této banky končíte a najdete si jinou. Což on bude kvitovat tím, že je mu to sice líto, ale že vám peníze nepůjčí nikde, neb záznam v registru je záznam v registru a nahlíží do něj každá banka. Čemuž nevěříte, a teprve až vás vykopnou z té třetí ? v řadě bez peněz, uznáte, že ten zatracený registr vám by dlužen čert, stejně jako kamaráda, kterému jste kdysi dávno ručili a nezaplatili poslední splátku. Tak, a co teď? Nu, situace je vážná, nikoli však zoufalá. Je třeba vyzkoušet něco jako je hypotéka bez registru https://www.fahd.cz/hypoteka-bez-registru/. Zde se skrývá řešení zapeklité situace, zde by to mohlo vyjít. Ne, že mohlo. Vyjde. Zde se totiž postupuje drobátko jinak než v bankovních institucích. Nevěříte? Vyzkoušejte, tady to vyjde každému.

Podobné příspěvky