Láska

Láska a nenávist

Kolikrát jste byli v životě už zamilovaní? Pokud jednou nebo dvakrát, tak tomu věřím. Ale také jsem slyšela, že někdo byl úplně hodně moc zamilovaný už třeba pětkrát, a to mu třeba nebylo ani třicet let. Docela zvláštní, až nemyslitelné, co? Myslím si, že to snad ani nejde se tolikrát zamilovat v tak krátké době nebo ano? Anebo vy si myslíte, že se během tak krátké doby můžete hluboce zamilovat až pětkrát? Já jsem četla takový průzkum, že člověk se může opravdu důvěrně zamilovat tak dvakrát za život. Já nevím jak vy, ale na tom asi něco bude. Mě teprve třicet sedm let a byla jsem úplně zamilovaná jenom jednou.

Jsem hodně romantická.

I když se měla čtyři vášnivé a krásné vztahy, na které moc ráda vzpomínám, ale opravdu takovou tu pravou lásku jsem cítila jenom k jednomu příteli. A samozřejmě musím zase uznat, že vždycky konec vztahu, jako ostatně každý konec lásky, taky tady jsem taky potom každého svého bývalého přítele nesnášela. Ale já si myslím, že takhle to má opravdu každý. Je přece logické, že když se rozcházíte, tak v devadesáti procentech to není vůbec rozchod v dobrém. Většina lidí se u toho opravdu hodně hádá. A já jsem se taky hádala s jedním mým bývalým přítelem.

Láska je moc pěkná.

A byl to ten předposlední přítel, se kterým jsme si šli po krku a byli jsme spolu na nože. Když se už taky pár let nebavíme, tak když se náhodou někde potkáme na ulici, tak bychom si nejraději vyškrábaly oči. Vidíte, i taková láska může být. Říká se taky, že je jen krůček k nenávisti od lásky. Myslím si, že na tom něco bude, protože opravdu láska a nenávist má hodně společného. A jak jste na tom s láskou vy? Nebo tomu necháváte volný průběh? Někdo touží po nonstop vztahu, ale někdo má zase rád otevřený vztah. Třeba já jsem nejraději zadaná, líbí se mi ta počáteční zamilovanost, ale taky jsem věkem už více opatrná. U lásky to platí dvojnásob.

Podobné příspěvky