Krása

Jak si udržet krásnou postavu?

Přání tolika žen, ale i mužů na světě. Vypadat přitažlivě a být v co nejlepší kondici. Ano dokázat takový cíl není zas až tolik těžké a dá se to. V dnešní době je mnoho možností, jak toho dosáhnout. A můžete se samozřejmě dřít v posilovně. Ano je to skvělé, protože shodíte kila dolů a zároveň se vyhnete opětovnému nabrání. Což se například děje, když si nějakou dietu koupíte. Ať už se jedná o krabičkovou dietu nebo v současné době velice populární keto diet. Tam vám zaručí, že po nich zhubnete a v mnoha případech tomu tak i je. Ale už vám nikdo negarantuje, že do půl roku máte kila zase zpátky.

krásná postava

A pak budete jen litovat všech peněz, které jste za to zaplatily. Takže sportem se zaručeně shazuje lépe. Sice to je s námahou a nejde to tak rychle, ale za to je účinek mnohem trvalejší. A taky to není změna jen na nějakou dobu. Pokud si chcete postavu krásnou udržet, je to mnohdy o tom, že změníte svůj životní styl na trvalo. Pokud chcete podpořit svoji krásnou postavu, dopřejte si kvalitní spánek. O délce kvalitního spánku se dlouho vedou vášnivé debaty. Někdo tvrdí, že je potřeba spát alespoň osm hodin. Ale experti v posledních letech tvrdí, že úplně odpočatí budeme i po sedmi hodinách.

štíhlá postava

A pokud spíme devět až dvanáct hodin tak si jen škodíme. A zaděláváme si například na cukrovku nebo depresi. Ideální je tedy spát sedm až osm hodin denně. Pobývejte co nejčastěji na přímé Slunce. Vytvoříte si zásobu vitamínu D, který je pro tělo velice užitečný. A také buďte naladěni jen na pozitivní vlnu. Ta vám zaručí lepší spalování a produkci takzvaných šťastných hormonů. Nejenže budete vypadat krásnější, budete se i tak cítit. A hlavně si uvědomujme všichni, že každé tělo je dokonalé přesně takové, jaké je. A ne každému se líbí ultra štíhlá těla. A co je nehezčí? Když je žena zdravě sebevědomá, nijak se neshazuje a je si vědoma svých krás a předností. Zbytečně se neshazuje a věří si. 

Podobné příspěvky