Moto

Jízda na motorce

Jezdili jste někde na motorce? Pokud ano, tak víte, že jízda na motorce může být někdy opravdu nebezpečná. O tomhle ví moc dobře moje kamarádka. Moje kamarádka totiž vždycky chtěla jezdit na motorce, jenomže měla stále málo peněz, takže si žádnou motorku a další moto věci nemohla vůbec pořídit. A sice její přítel měla motorku, ale takovou slabou, kterou ona nechtěla. Absolutně nechápu, proč kamarádka nechtěla zkusit přítelovu motorku. Jenomže kamarádka je asi hodně vybíravá, protože mi řekla, že chce takovou silnou motorku, jaká bývá třeba ve filmech.

Máte rádi motorky?

Takže se nedivím, že ne chtěla vyzkoušet obyčejnou motorku. Jenomže ona se potom dostala k takové motorce, se kterou si vůbec nevěděla rady. Navíc absolutně taky nechápu, kde si tu motorku půjčila a taky vůbec nerozumím tomu člověku, který jí motorku vůbec půjčil. Přece není možné, aby někdo půjčil motorku nějaké holce, která vůbec neumí na tom jezdit. Přinejmenším bych si ověřila, jestli ten dotyčný člověk má řidičský průkaz, což kamarádka ani neměla.

Kamarádka havarovala na motorce.

A když se řídit těžkou a rychlou motorku, tak nevím, co to bylo za člověka, že si o kamarádce vůbec nic nezjistil. Nebo mě možná ještě napadlo, jestli ji třeba neměla z nějaké půjčovny nebo z něčeho podobného. Nebo jestli to domluvil její partner? Víte co, protože třeba její partner se mohl bát o svou motorku, tak domluvil všechno s někým jiným člověkem, aby splnil sen své přítelkyni. A víte, jak to dopadlo? No samozřejmě tak až asi po deseti metrech z té motorky spadla a škaredě si zlomila koleno a ještě loket, s čímž potom byla velmi dlouho v nemocnici. Musela jít taky na dvě operace, takže já si osobně myslím, že pokud na to nemáte nebo s něčím neumíte zacházet nebo jezdit, tak na to vůbec nesahejte anebo nesedejte. To zní logicky, ne? A vy jste už zkoušeli jezdit na motorce?

Podobné příspěvky