Moto

Konečně řidičák

Vždycky jsem si přála mít automobil. Jenomže nikdo nemůže mít přeci samozřejmě automobil, když nemá řidičský průkaz. No, tedy vlastně auto mít doma může, ale nesmí ho užívat, nesmí vůbec řídit. Dokonce jsem si řekla, že než abych jezdila bez řidičáku, tak si raději ještě počkám dva roky, než mi bude osmnáct let a budu moct si udělat řidičský průkaz. Znám totiž opravdu mnoho lidí, kteří si třeba koupí auto, i když nemají řidičský průkaz. Sice tohle jde, ale nejhorší na tom je, že mnoho lidí tohle nevydrží, a tak řídí auto bez řidičáku. Tohle je třeba případ mého bývalého přítele. Opravdu mě tím štval, ale řeknu vám, opravdu a přiznám se, že ze začátku mi to opravdu hodně imponovalo. Byla jsem ráda, že konečně můžu jezdit s přítelem, který má auto. A do začátku jsem vůbec nevěděla, že přítel nemá řidičák.

Výlet se psem mám ráda.

Takže jsem byla naštvaná, když jsem se to dozvěděla, když nás chytli policajti a zjistili, že přítel nemá řidičský průkaz, tak jsem byla v šoku a taky mi to bylo velice trapné. Vůbec jsem nevěděla, co mám říct, v tam nejela s ním. Jenomže přítel byl takový zlý, že mi řekl, že jsem mu to měla zakázat.

Moc ráda řídím auto.

A nevím jak vy, ale já jsem byla v šoku, že si tohle můj přítel vůbec mohl dovolit. Jak mohl dopustit to, abych já z toho měla velké problémy? Nakonec jsem byla ráda, že jsem se přítele zbavila, protože on pak šel do vězení, protože měl opravdu mnoho problémů. Takže já jsem si řekla, že do auta absolutně nesednu, dokud nebudu mít v kapse řidičský průkaz. A jak jsem řekla, to jsem taky udělala a splnila jsem to. A řidičák jsem si udělala tedy až ve dvaceti letech, ale jsem ráda, že ho mám. A taky mám kvalitní auto, takže se nemusím bát, že se mi nějaké staré auto třeba rozpadne. Myslíte, že je vůbec možné, aby se auto při jízdě rozpadlo? Ano, jde to. Bohužel takový případ znám a není to zrovna šťastný konec.

Podobné příspěvky